Egyedi otthon betűfalóknak

 2012.05.14. 08:29

Nagy divatja van mostanság a lakberendezésben a falfirkáknak. Az életbölcsességeket nemcsak a közösségi oldalakon osztjuk meg szívesen, hanem egyre többen otthonuk dekorálásakor is felhasználnak aranyköpéseket akár falra festéssel, akár falikép formájában. (Nemrég született is egy csináld magad poszt ebben a témában, aki nem látta, itt találja.)

Találtam egy svéd példát a grafomániás családok számára, ami számos formában használja a tipográfia kimeríthetetlen eszköztárát a lakás egyedi stílusának kihangsúlyozásához. Kedvencem a függőfoteles képen található okosság: „When nothing goes right, go left”.

Képek innen.

 

Mellékzönge és közvéleménykutatási kérdés: a hétvégén betűtészta volt a levesemben. Hányan NEM próbálnak értelmes szavakat alkotni a kanálba merített betűkből?

Címkék: szöveg életbölcsesség falfirka lakberendezés dekoráció falfestés betű falikép betűtészta

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr544507247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása