Filléres dekor papírzacskóból

 2012.06.04. 07:31

A műanyag éra, amelyben élünk már annyira elhatalmasodott rajtunk, hogy egyre nagyobb az igény a természetes anyagokhoz való visszatalálásra. Nem véletlen, hogy megjelentek a papírzacskók a boltokban, az ökotudatos vevők vásárlóerejére apellálva.

Aki pedig odafigyel arra, hogy milyen és mennyi szemetet hagy maga után, az rendszerint alternatív felhasználási módokat is keres a körülötte lévő használati tárgyaknak, mielőtt végleg a kukába hajítaná őket.

Kreatív környezetvédőknek ajánlom a mai csináld magad ötletet, a papírzacskóból készült mécsestartót. A zacskóra fekete filccel különféle sziluetteket rajzolhatunk, így téve még érdekesebbé a keletkező árnyjátékot. Tűzvédelmi szempontból érdemes lehet a zacskóba egy befőttes üveget rejteni, és abba helyezni az égő mécsest, így megakadályozva a papír meggyulladását. Kép innen.

Címkék: kreatív zacskó papír sziluett környezetvédő mécsestartó magad csináld ökotudatos

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr934563426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2019.07.21. 18:24:01

Rendkívül ötletes és egyszerű. Annyira unatkozom, hogy elkészítek én is valami dekorációt már. Alapanyagokat is megvettem hozzá. www.ujsagomat.hu/praktiker/ megnéztem ezen az oldalon, hogy mennyibe kerülnek a cuccok hozzá
süti beállítások módosítása