Fűszermámoros éjszakák

 2013.05.31. 10:01

Van a fejemben néhány muszájegyszerideelmenni hely. Marokkó az egyik a listámon. Aki olvassa is néha a posztjaimat, nemcsak a képeket nézegeti, annak ez valószínűleg nem új információ. Zengtem már ódákat korábban az iszlám építészet magával ragadó bájáról, az általam olyannyira kedvelt bazári forgatag varázsáról, az arab konyha vérlázítóan aromás fűszereiről, amelyek egyben az ezeregy éjszaka buja afrodiziákumai, és mint ilyen, még a mély depresszióba süllyedt népek szemét is képesek az élet napos oldalára felnyitni.

247837.jpg

Ez alkalommal tehát eltekintek Marrakesh egekbe magasztalásától, és szokás szerint egy szimpla szállodalátogatásra invitálom a közönséget. A tradicionális marokkói stílusban berendezett butikhotel, a Dar Darma azt nyújtja, amit arrafelé a legjobban tudnak, keleti kényelmet, hamisítatlan tálalásban. Azt nem mondom, hogy nem kell a pénztárcába mélyen belenyúlni, egy szoba ára éjszakánként ugyanis szezontól függően 230 és 350 euró között mozog, na de miért is lottózunk ugye szorgosan? Hát azért, hogy ne legyen probléma finanszírozni a világ körüli utazásainkat.

5.jpg

8.jpg

2.jpg

10.jpg

2...jpg

6.jpg

7.jpg

4.jpg

9.jpg

Képek innen.

Címkék: stílus arab szálloda marokkói

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr955316769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása