Csináld magad falikép

 2012.04.26. 07:23

Nagy divatja van mostanában a szép szavakkal való lakásdíszítésnek. Párnahuzatokon, tapétán, és posztereken is mind többször jelennek meg a pozitív életszemléletre utaló szavak, mondatok, bölcsességek.

Talán az ezoterikus körökben oly népszerű vonzás törvénye is szerepet játszhat ebben, hiszen, ha pozitív töltetű mondanivalókkal vesszük körbe magunkat, az a kutatások szerint javíthatja az életörömöt, növeli a boldogság esélyét.

Jól ismert az az elmélet, amelyet a japán spirituális kutató, gondolkodó Dr. Masaru Emoto dolgozott ki, és melynek értelmében a víz kristályszerkezete megváltozik a zene hatására, sőt érzésekre és leírt gondolatokra is reagál. Miután az ember közel 70%-a víz, jó ötlet lehet magunkat is kellemes gondolatokkal bombázni.

Egyszerű csináld magad ötlet lehet akár egy doboztetőre hobbiboltokban kapható fabetűkből számunkra örömet jelentő szavakat ragasztani, majd az egész művet fehér színű festékszóróval lefújni. Ajándéknak sem rossz. Kép innen. 

Címkék: gondolat fa pozitív egyszerű betű magad csináld falikép masaru emoto

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr534471078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása