Fából asztalka

 2012.06.14. 07:20

A tavaszi kerti munkálatok után talán maradt még egy halom fanyesedék, ami a telek végében várja, hogy egyszer a bográcsgulyásunk főzéséhez szolgáltasson éltető tüzet. Ám a lemetszett gallyakból, ágakból nemcsak tábortűz készülhet, hanem akár kerti bútor is, ha van hozzá kézügyességünk.

Fűrészeljük le a vastagabb ágakat egyforma hosszúságú darabokra, majd egymás tetejére halmozva alakítsunk ki belőlük egy kocka formát. A kocka oldalait jól egyben tartja egy fémhuzal, de akár ragasztópisztollyal is rásegíthetünk a rakoncátlan darabok egymás mellett maradására. Végül az egészet apró gallyakból, fűzfavesszőkből készült palásttal borítsuk be, tetejére üveglap kerülhet, és máris kész a természetes hangulatú lerakóasztal. Kép innen.

Címkék: csináld magad asztal fa lerakó természetes ág asztalka gally

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr204577165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása