Korábban már áradoztam legújabb, szerelem első látásra típusú úti célomról, Mozambikról, ami könnyedén rabul ejtett a neten való szörfölésem közepette. Aki hasonlóan hozzám, elcsábult az akkor bemutatott képek láttán, annak jó hírem van, ma repetázunk.

beach-at-dusk.jpg

Van egy kicsi sziget az ország partja mentén, Benguerra Island névre hallgat, amely egy csodás tengeri nemzeti parknak (Bazaruto National Marine Park) ad otthont, nem mellesleg pedig egy kellemes kis hotelnek, mely a trópusi szigetvilág tradicionális stílusában pálmalevelekkel borított napernyők árnyékában, az azúrkék óceán szemet pihentető kékjével csábít paradicsomi relaxálásra.

new-beach-villa-from-the-beach.jpg

Az Azura Retreats számos kis villából áll, melyek a pénztárcánk vastagságától függően a szimplán gyönyörűtől a luxus kategóriáig bezárólag kínálnak lehetőséget a kikapcsolódásra. A modern elegancia és a hagyományos mozambiki stílus ötvözésével berendezett enteriőrök kialakításakor arra törekedtek, hogy olyan élettereket hozzanak létre, ahonnan nem szívesen megyünk haza.  Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha bevallom, engem nem kéne nagyon noszogatni a maradásra. Még több kép a blog Facebook oldalán.

main-lounge-2.jpg

img068.jpg

img065.jpg

img057.jpg

img051.jpg

img048.jpg

img001.jpg

dugong.jpg

img046.jpg

bathroom.jpg

bedroom-2-interior-va.jpg

Még több kép a blog Facebook oldalán.

Címkék: hotel luxus villa tengerpart trópusi mozambik

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr465286409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása