Ha valakiben még nem tudatosult volna, már csak egyet alszunk karácsonyig. Menü fejben már kész, az ajándéklista is szépen kipipálva, ilyenkor már csak a csomagolás van maximum hátra.

Aki megteheti, hogy az ünnepek előtti napokra szabadságot vett ki, az próbálja maximálisan kihasználni a rendelkezésére álló értékes órákat. Az ajándékbeszerzős, készülődős őrületből ideje egy kicsit belassulni, és lélekben is felkészülni az ünnepre. Tegyük félre a személyes ellentéteket, a múlt sérelmeit, és keressük embertársainkban a jót, a szeretnivalót.

A hangolódáshoz egy bensőséges terekkel, intim atmoszférájú folyosókkal és barátságos fényekkel hívogató amszterdami lakást hoztam mára, a Loft de Pijp a Bricks építésziroda műve. Beköltöznétek?

 

Címkék: lakás de amszterdam loft bricks pijp

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr783477612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása