Kincs, ami van és a tiéd lehet

 2013.05.10. 09:23

Különleges kincsre bukkantam a minap egy hazai ingatlanos portálon. Nehogy már szó érje a ház elejét, hogy állandóan csak külhoni tollakkal ékeskedem, gondoltam, körbenézek, mi jót kínálnak manapság a budapesti piacon. Hamar belefutottam egy hirdetésbe, amin rögtön megakadt a szemem. A tulajdonosnál érdeklődve arra is fény derült, hogy a luxus kategóriába tartozó ingatlannak egyedülálló története van. 

19.jpg

Egy időközben már Kanadába települt magyar lakberendező látta meg a fantáziát egy közel harminc évre magára hagyott, sosem lakott, ám lélegzetelállító panorámával rendelkező budai lakásban. A Rózsadomb impozáns szegletében, a Latinovits-Ruttkai páros egykori fészkétől pár lépésre, az Endrődi Sándor utcában fekszik a penthouse jellegű, 115 m2 alapterületű és 30m2-es terasszal rendelkező otthon, amelyet a vállalkozó szellemű designer gondosan válogatott alapanyagokkal szolid eleganciát tükröző minimál stílusban rendezett be.

4.jpg

Ez az azonnal költözhető, igényesen felújított, négy hálószobás szépség most gazdát keres. Nem tagadom, könnyen el tudnám képzelni magam, amint egy kellemes nyári estén a teraszon borozgatva beszélgetek a barátaimmal a lemenő nap fényében, miközben a budai lankák csendje borítja be a tájat, mint egy puha takaró. A jó hír az, hogy ez az álom valóra váltható, ráadásul a tulajdonos felajánlotta, hogy a blog olvasóinak extra engedményt tesz: a garázst ingyen megkapja, aki a vásárlásnál erre a blogposztra hivatkozik.

A részletekért katt ide.

11.jpg

8.jpg

12.jpg

2.jpg

13.jpg

6.jpg

14.jpg

10.jpg

15.jpg

20.jpg

16.jpg

3.jpg

17.jpg

5.jpg

18.jpg

7.jpg

9.jpg

Címkék: minimál lakás eladó penthouse endrődi sándor utca ingyen garázs

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr255292491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása