Csipesz csillár a mosókonyhába

 2011.11.28. 08:49

A lakberendezés, az otthon csinosítás nem kell, hogy a mellékhelyiségekhez érve véget érjen. A pincében, a kamrában, vagy a mosókonyhában is odafigyelhetünk a stílusra, vagy kiélhetjük a bennünk rejlő kreatív alkotókészségünket.

Találtam egy egyszerűen kivitelezhető, mutatós lámpa megoldást, amelyet magunk is megvalósíthatunk. Szükség lesz hozzá persze némi szerszámra, hajlítható fémrácsra, jó pár csomag ruhacsipeszre, de a nem mindennapi végeredményért megéri a fáradozást.

Miután a fémhálóból hengert alkottunk, kipróbálhatjuk, hogy milyen mintázat tetszik nekünk leginkább. A csipeszeket rakhatjuk sűrűbben, ritkábban, a háló négyzetrácsain ízlés szerint üres helyeket hagyva kialakíthatunk számtalan sormintát. Ha elkészültünk, már csak a plafonhoz kell rögzíteni művünket és gyönyörködni a falakra vetülő különleges rajzolatú árnyakban. Ötlet és képek innen.

Címkék: csináld magad lámpa otthon lakberendezés házilag különleges csillár csipesz egyedi csinosítás mosókonyha

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr463414903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása