Csütörtöktől indul az egy hónapos visszaszámlálás karácsonyig. Aki még nem kezdett el gondolkodni az ajándékokon, nosza, álljon neki a listának, ha még most észbe kapunk, megúszhatjuk a "Te jó ég már megint az utolsó pillanatra hagytam mindent!" elmebaj szindrómát.

Az otthon csinosításra is érdemes gondot fordítani, jobb, ha a napokban rámeditálunk az idei dekoráció színeire, hogy legyen időnk beszerezni a hozzávalókat. Sok mindent saját kezűleg is megoldhatunk, amihez persze ismét idő kell, de ha a héten még elnézünk a kreatív hobbi boltokba egy jól összeállított bevásárlólistával, van esélyünk agyvérzés nélkül megúszni az alapanyag beszerzést.

Inspirációnak összeválogattam néhány karácsonyi lakásdekorációs ötletet, amiből lehet meríteni szabadon. Ne csak beltérben gondolkozzunk, a kertet, az ajtót és az ablakokat is fel lehet díszíteni kreatív megoldásokkal fillérekből. Az esküvőkön megszokott székszoknyákhoz hasonlóan az ünnepi asztalt is felöltöztethetjük, ha a székekre selyemszalagból masnit kötünk, néhány fenyő vagy tuja ág kíséretében. Képek innen.

Címkék: asztal karácsony lakás ötletek ajtó otthon dekoráció dísz díszítés hellókarácsony beltér kültér

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr983400842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása