Hintabárány

 2010.12.13. 07:48

Bevallom, nekem sosem volt hintalovam. Ha jól emlékszem, talán egész életemben soha nem is ültem hintalovon. Hogy ez mennyiben hátráltatta lelki fejlődésemet, azt így, már több évtizednyi távlatból nem lenne érdemes firtatni.

Ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy egy gyerek számára jó móka egy ilyen hátast megülni, majd ide-oda billegni vele. Ha valakinek van tapasztalata hintaló ügyben, nyugodtan ossza meg velünk, kíváncsi lennék, ki hogy élte meg korai gyermekéveit a nyeregben. Vajon többen lesznek a lovaglás szerelmesei azok közül, akiknek volt hintalovuk?

Manapság azonban egy rémesen gyorsan változó világban élünk. Hol van már a tavalyi hó alapon, termékek tömkelege vész a feledés homályába, ahogy az újabb és újabb csodák megjelennek fogyasztói társadalmunk horizontján. A hintaló, az már lejárt lemez. Legalábbis a mindig furfangos japán designerek úgy döntöttek, a legújabb kor gyermekeinek valami másra van szükségük. Így született meg ez a pihe-puha szőrrel borított, a természetesség jegyében fából készült, a régi időket felidéző hintabárány, mely természetesen a rossz gyerekekre gondolva fekete színben is kapható.

Aki tud japánul, a cég honlapján több hasznos információt is megtudhat erről a szerfelett érdekes, karácsonyi ajándéknak is beillő termékről.

 

Címkék: hintaszék lakberendezés hintaló gyermekjáték karácsonyi ajándék gyermekbútor hintabárány design bútor japán design

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr12508858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.01.06. 10:41:49

fijamnak csináttam hintamotort, egy haver fiának meg hintapandája van. Lányomnak meg olyan hintalova van, ami nyerít, rázza a farkát és a száját is mozgatja.
Mi még gyerekkorunkban csak simán felugrottunk a fotel karfájába és ordítottuk, hogy GYÍÍÍÍÍ

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.01.06. 12:43:21

jaja, mindenki eldöntheti, hogy melyik a jobb világ.
mellesleg a mai gyerekek is nagyobb örömmel játszanak egy darab fával, vagy az ajándék csomagolópapírjával, mint a fogyasztói társadalom által rájuk zúdított csecsebecse játékokkal...
süti beállítások módosítása