Szabályellenesen jó

 2013.05.08. 09:25

Hogy kicsoda Ulrika Lundgren? Bevallom töredelmesen, a leghalványabb segéd fogalmam sem volt róla eddig, de kiderült, hogy a világklasszis celebek, mint Madonna és Helena Christensen által nagyra értékelt, amszterdami székhelyű Rika divatmárka mögött megbújó tervező, aki nemcsak ruhában nagy, de belsőépítészet terén is próbálgatja szárnyait.

700_r-house-bedroom-black-windows.jpg

A csatornák által keresztbe-kasul szabdalt holland városban lévő bemutatóterem felett találjuk a Maison Rika névre keresztelt vendégházat, melynek kialakításáért, berendezéséért is a tervezőnő felelt. Kortárs és vintage darabok színesítik az alapvetően monokróm alapokra építkező enteriőrt, melyből a személyes kedvencem a tetőtéri háló. Tudom, feng shui szempontból fúj-fúj és Istenments, hogy az ember gerendák alatt aludjon, de engem akkor is pont ez vonz benne. A hatalmas ablakokon keresztül pedig csodás kilátás nyílik a városra. Akinek nem elég jó, mehet tulipánt gyomlálni. Képek innen.

700_maisonrika4.jpg

700_maisonrika5.jpg

700_r-house-white-bedsheets.jpg

700_r-house-flowers-window.jpg

700_r-house-brown-blanket.jpg

700_rika-bathroom-11.jpg

Címkék: stílus vintage hotel kortárs holland

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr565243125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Momina 2013.05.09. 09:22:13

Nagymamám háza is gerendás mennyezetű volt, imádtam ott aludni, nekem biztonságot sugallt az a masszív szerkezet. Én nem ismerem a feng shui szabályait, mi a bajuk a gerendákkal?
süti beállítások módosítása