Lépcső alatti bevackolós

 2011.11.19. 08:14

 

Gyerekkoromban mindig vonzottak az olyan helyek a lakásban, ahova el lehet bújni, be lehet vackolni. Karácsonykor például előszeretettel költöztem be a sarokba állított karácsonyfa alá, és nemcsak azért, hogy a fa hátsó fertályára felaggatott szaloncukrokat megdézsmáljam, majd a papírt szépen visszacsomagoljam, hanem hogy ott fantáziavilágomba merülve kalandozzak szabadon.

Talán ez is lehet a magyarázata annak, hogy miért is hoznak lázba még felnőtt fejjel is a lépcsők alatti terek kreatív beépítési megoldásai, főleg, ha ezekben kis kucorgós rész is kialakításra kerül. Ez a mostani verzió például pont ilyen. Azon túl, hogy elfér benne egy praktikus előszobafal cipős fiókokkal, a bevackolós fülke, ahol a csizmánkat felhúzhatjuk, vagy a gyerekeket felöltöztethetjük, engem korai éveim színes mesevilágába röpít. Kép innen

 

Címkék: kreatív cipő lépcső tér alatt szekrény fülke ülőke fiók beépítés előszobafal

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr293395547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása