Térkihasználás felsőfokon

 2011.10.18. 07:34

Még, ha több szintes családi házban lakunk is, hamar eljutunk a garzonok alapproblémájáig, miszerint nincs elég tárolóhely. Érdemes ilyenkor körülnézni olyan zugok után kutatva, ahova egyébként is hajlamosak vagyunk bedobálni használaton kívüli dolgokat.

A lépcső alatti tér jellemzően ebbe a kategóriába esik. Elfér alatta a vasalóállvány, a gyerek műanyag robogója, a porszívó és ezer egyéb kacat. Más kérdés, hogy a látvány nem túl esztétikus. Ilyen esetben érdemes keríteni egy jó asztalost, és beépíttetni vele a lépcső alatti értékes területet. Ha van elég helyünk, nemcsak tolóajtó, vagy nyílóajtó jöhet számításba, hanem kihúzható polcos szerkény-elemek is. A kihúzott polc előtt jobban átlátjuk a szekrény tartalmát, így a rendszerezés is könnyebb feladat, nem is beszélve arról, hogy a lépcső alatti teret teljes mélységében kihasználhatjuk tárolásra. Képek innen.

Címkék: polc lépcső alatt szekrény térkihasználás kihúzható

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr53308751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása