Ha azt mondom, görög mediterrán stílusú lakberendezés, minden bizonnyal a legtöbbek szeme előtt megjelennek a jellegzetes épületek, belső terek, színek, amelyekről a tankönyvekben is olvashatunk. A mai példánk teljes mértékben ellentmond a szokványos kliséknek, valószínűleg, ha nem árulnám el, hogy Krétán járunk, talán senki sem találná el az országot.

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-5.jpg

A 80-as években épült Ammos Hotelt a tulajdonosok 2005-ben felújíttatták és újranyitották, a végeredmény egy nagyon színes, modern eklektikus tér, amelyben szinte csak az épületszerkezeti elemek és a terasz asztalkái, székei árulkodnak arról, hogy az olimpia szülőhazájában kalandozunk éppen.

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-2.jpg

Bevallom, a jól kitalált eklektikus tereknek nagy rajongója vagyok, de valahogy Görögországot pont azért szeretem, mert annyira görög. Visszafogott, egyszerű, természetes, otthonos stílus, amivel igazán könnyű első látásra szerelembe esni. Részemről maradok az autentikus verziónál.

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-11.jpg

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-7.jpg

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-14.jpg

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-15.jpg

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-0.jpg

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-17.jpg

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-4.jpg

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-6.jpg

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-1.jpg

ammos-hotel-chania-crete-greece-yatzer-9.jpg

Képek innen.

Címkék: stílus hotel görög mediterrán kréta eklektikus

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr905241956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása