Babaszoba nyírfás ihletéssel

 2013.02.20. 09:40

A gyerekszoba tökéletes terep arra, hogy a hányatott sorsú szülők, akik még az átkosban nevelkedtek, mikoron a Domus áruház egyfajta gyerekbútorából és annak is piros illetve kék verziójából lehetett válogatni, a gyerek boldogságára hivatkozva megadhassák maguknak azt az inspiratív környezetet, aminek a hiányában nem fejlődhetett ki az esztétikai érzékük.2013EthanBunting_rect540.jpg

Mára hoztam egy kedves kis babaszobát azoknak az újdonsült szülőknek, akik nagyon szeretnének valami mást, mint a szomszédnak, de nincs sem idejük, sem energiájuk arra, hogy kreatív koncepciót ötöljenek ki maguktól.

IMG_5527_rect540.jpeg

A megoldás skandináv modern stílusjegyekkel bír, központi eleme a falra festett nyírfa és a vidám kis baglyocskák. Teljesen semleges nemi hovatartozását illetően, így akár kisfiú, akár kislány lesz a bébi, passzolni fog az egyéniségéhez anélkül, hogy a személyiségfejlődésében komolyabb törést okozna.

IMG_5485_rect540.jpeg

IMG_5507_rect540.jpeg

IMG_6309_rect540.jpeg

Képek innen.  

Címkék: stílus skandináv modern gyerekszoba babaszoba falfestés nyírfa

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr325064075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása