Brazíliát egy csomó dolog miatt lehet szeretni. Nekem a listám tetején egyértelműen kiemelt helyen szerepel a világhírre szert tett nemzeti kevert italuk, a Caipirinha, ami a tüzes nyári éjszakákon kellemesen hűti a kedélyeket, de bevallom, télen sem vagyok képes ellenállni a csábításának.

01-reforma-fez-o-apartamento-ganhar-um-quarto.jpeg

Annak, aki még nem próbálta volna, ajánlom, pótolja a hiányosságot, garantáltan nem bánja meg. A limenak köszönhető friss citrusos ízvilág mögött megbújó,ám véka alá semmiképpen sem rejtett kraft a jellemzője ennek a koktélnak, amelynek alapszesze a cachaça, azaz erjesztett cukornád párlat.

06-reforma-fez-o-apartamento-ganhar-um-quarto.jpeg

Na, mára egy gyönyörű világos, bruttó 135 m2 alapterületű Sao Paulo-i lakást hoztam , aminek a hatalmas terasza kifejezetten hívogató, már látom is magam, jó hangulatú baráti társaság közepette önfeledten koktélozgatva, miközben alattam a nyüzsgő nagyváros hív táncolni az éjszakába.

05-reforma-fez-o-apartamento-ganhar-um-quarto.jpeg

Szeretem a burjánzó, merész, vad színvilágát, a gigantikus üvegfelületeket, a tolóajtót, amit eltolva a nappali a terasszal összeolvad, határtalan érzetet nyújtva. És bár az oroszlános falikutakat jellemzően nem preferálom, ez a harsogó narancsszínű falra szerelt darab a virágládák ölelésében arra késztetett, hogy revidiáljam álláspontomat.

11-reforma-fez-o-apartamento-ganhar-um-quarto.jpeg

09-reforma-fez-o-apartamento-ganhar-um-quarto.jpeg

10-reforma-fez-o-apartamento-ganhar-um-quarto.jpeg

07-reforma-fez-o-apartamento-ganhar-um-quarto.jpeg

04-reforma-fez-o-apartamento-ganhar-um-quarto.jpeg

03-reforma-fez-o-apartamento-ganhar-um-quarto.jpeg

02-reforma-fez-o-apartamento-ganhar-um-quarto.jpeg

08-reforma-fez-o-apartamento-ganhar-um-quarto.jpeg

Képek innen.

Címkék: brazil modern lakás színes otthon terasz cachaca caipirinha

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr665047268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása