Doboz, mégis jó

 2012.08.23. 08:03

„Kinek a pap, kinek a papné, nekem speciel a Sulcgizi.” Valahogy így vagyunk az építészeti és lakberendezési stílusokkal is, amelyek közül a minimál még mindig elég rendesen megosztja a népeket.

soreham-house-13.jpg

Lehet érte rajongani sznobizmusból, vagy akár mély elkötelezettséggel, és lehet tőle irtózni is, mondván, hogy élhetetlen. A mai ausztrál luxus kéglink, amibe bekukkantunk pár kép erejéig, szerintem rácáfol ez utóbbi kritikára. Bármennyire is doboz-szerű maga az épület, valahogy mégis belopta magát a szívembe például azzal a kis belső, intim hangulatú udvarocskával-teraszocskával, ahol minden különösebb neheztelés nélkül képes lennék hosszú délutánokon át ejtőzni egyedül egy könyvvel, párban könyv nélkül, vagy akár baráti társasággal is. Kéne másnak is? Képek innen.

soreham-house-12.jpg

soreham-house-11.jpg

soreham-house-10.jpg

soreham-house-9.jpg

soreham-house-8.jpg

soreham-house-7.jpg

soreham-house-6.jpg

soreham-house-5.jpg

soreham-house-4.jpg

soreham-house-3.jpg

soreham-house-2.jpg

soreham-house-1.jpg

soreham-house.jpg

maison-usa.jpg

Címkék: stílus minimál építészet lakberendezés terasz

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr234716449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása