Vannak az ember életében időszakok, amikor hosszabb-rövidebb távon egyedül van. Nem magányosan, csak épp társtalanul. Teljesen rendjén van ez így, az élet ettől még lehet teljes. Ilyenkor, mikor nem kell a másikra figyelni, a gyerekek után szaladgálni, van alkalmunk jobban odafigyelni magunkra, és érdemes is eszerint cselekedni.

tumblr_m5346aJyhu1r4xu1yo1_500.jpg

Sokan egyedüllét esetén hajlamosak végletesen kompromisszumos módon sivárrá tenni a mindennapokat. Magamnak inkább nem főzök, jó lesz a zsemle is, mellé pár szelet párizsi, még csak tányérba sem teszem, a hűtő mellett állva csak bekapok egy falatot.

tumblr_m533frnuD31r4xu1yo1_500.jpg

Pedig miért is ne adnánk meg az étkezésnek a módját akkor is, amikor csak magunk vagyunk? Szeressük már önmagunkat annyira, hogy ilyenkor is terítsük meg az asztalt, vegyünk friss virágot a vázába, használjuk az ünnepi pohárkészletet, és tányérokat, tálaljuk az ételt úgy, hogy ne csak a gyomrunk, hanem a szemünk és rajta keresztül a lelkünk is lakjon jól.  Képeket inspirációnak a tumblr-ről hoztam mára.

tumblr_m3hwb0TTgB1qzvzhso1_500.jpg

tumblr_lz4md2QlNr1qzvzhso1_500.jpg

Címkék: asztal vasárnapi szingli étkezés egyedül dekoráció teríték

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr404694366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása