Rusztikus reciklálás

 2012.07.10. 08:35

Van otthon feleslegesen egy jófajta, használaton kívüli pajta ajtó? Arra alapozva, hogy a hazai háztartások többségében az előbb feltett kérdésre egyértelműen „igen” a válasz, bátorkodtam mára egy csináld magad lakberendezési ötlettel előállni rusztikus stílusban.21040323228603665_yRNGuDsK_c.jpg

Mindössze az asztalbakot kell összeácsolni, ami tudvalevőleg rém egyszerű feladat egy némi barkácsolási hajlammal megáldott férjanyag számára, így már csak annyi dolgunk marad, hogy az asztallapként funkcionáló ajtót ráfektetjük a bakra. Mivel egy ilyen ajtó rendszerint komolyabb súllyal rendelkezik (hiszen régen, ami fának látszott, az valóban fából is készült) valószínűleg rögzítésre sincsen szükség.

Nem mellesleg az efféle bútordarab ötlete a középkorból származik, amikor is az étkezéshez valóban az ajtót akasztották le és bakokra fektetve  körbeülték, majd az étkezést követően minden visszakerült a helyére, erről is árulkodik az asztalbontás kifejezés. Napi bónusz okosság a mai napra, tőlem, nektek, szeretettel.

 

Címkék: stílus csináld magad asztal fa ajtó lakberendezés rusztikus

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr14637602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása