Tudod-e, mit jelent a Millfav?

 2012.06.28. 08:25

Aki már nehezen bírja a nyári hőséget, tegyen velem egy röpke kiruccanást északra. Gondolatunk fénysebességgel hasító repülőjén meg sem állunk Svédországig, és Skane városkában landolunk.

maing.jpg

Mivel testünket itthon hagytuk, nyugodtan kószálhatunk anélkül, hogy bárki is észrevenne minket. Kukkantsunk be egy kedves kis házikó falai közé, és töltődjünk fel friss, hűsítő levegővel ebben a ragyogóan fehér otthonban.living.jpg

Huppanjunk le a kanapéra a nyers tégla falak előtt, és, ha már esteledne, kapcsoljuk fel a sarokban a függönyrúdra lógatott retro hangulatú lámpafüzért. Az étkezőben a mennyezeten körbefutó gipszstukkó dekoráció éles kontrasztban áll a modern világítással, konyha falburkolata pedig a Millfav hangulatát idézi. A Millfav szót nemrég tanultam, ez a Millenniumi Földalatti Vasút hivatalos rövidítése. Bónusz okosság a mai napra.

Képek innen.

kitchen.jpg

dining-table.jpg

dining-black.jpg

dining.jpg

bed1.jpg

bed.jpg

bath.jpg

Címkék: stílus fehér svéd fekete modern otthon lakberendezés millfav

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr984609536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása