Vietnami édenkert

 2012.06.27. 08:52

Nincs még ötlet az idei nyaralásra? Segítek. Mit szólnátok Vietnamhoz? A Six Senses hotelcsoport ötcsillagos kényelemmel várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket a Ho Chi Minh várostól háromnegyed órányi repülőútra fekvő Con Dao csodás homokos tengerpartján álló szállodájában.

4Bedroom_Villa_night.jpg

A modern ázsiai stílusban megálmodott épületegyüttes kialakításakor különös gondot fektettek arra, hogy a beruházás ökológiai lábnyomát a lehető legkisebbre csökkentsék, hiszen a komplexum egy nemzeti park területén fekszik.

Ocean_View_Bathroom.jpg

Ahogy a képeket elnézegetem, nem okozna számomra különösebb gondot az itt tartózkodás, néhány frissen facsart gyümölcskoktél társaságában elpihengetnék a parton, vagy a medence mellett, és megfelelő mennyiségű tengeri herkentyű bevitel esetén még a blogposztokat is hajlandó lennék megírni.

Képek innen.

Ocean_Front_Villa_pool.jpg

Ocean_Front_Villa.jpg

Living_Room_Residential.jpg

Deluxe_Ocean_View_Pool2.jpg

Deluxe_Ocean_View_Pool.jpg

Deluxe_Ocean_View_Bedroom.jpg

Deluxe_Ocean_View_Bathroom.jpg

ConDao_villa_exterior_2.jpg

ConDao_exterior_6.jpg

ConDao_exterior_5.jpg

bedroom_interior_with_beach_view_L.jpg

4Bedroom_Villa_bedroom2.jpg

4Bedroom_Villa_bedroom.jpg

4Bedroom_Terrace.jpg

 

 

 

Címkék: stílus ázsiai hotel modern építészet lakberendezés vietnam

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr314609477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bldo 2012.06.27. 23:36:05

Gyönyörű, de az én ízlésemnek túl steril - Vietnamban a nyüzsgés, a pezsgés a legjobb, itt nem sokat lát az ember abból, ami az országot érdekessé, imádnivalóvá teszi.

a_tom 2012.06.28. 09:28:38

modern ázsiai = amerikai?
süti beállítások módosítása