Dédi-kék lak

 2012.05.29. 07:26

Sokszor mondják, hogy a lakberendezési magazinokban bemutatott lakások mesterkéltek, embertelenek, túlságosan rendezettek, olyan, mintha nem lakna bennük senki. Butuska kritika az ilyen, mert ugyan ki kíváncsi a háziúr szanaszét heverő büdös zoknijaira, vagy a mosatlantól roskadozó mosogatómedencére. Természetes, hogy egy fotózás idejére azért igyekeznek rendet vágni, és a legtöbb esetben egy enteriőr stylist is kezelésbe veszi a helyet, hogy a képek valóban inspirálóak és tetszetősek legyenek.

Igaz, hogy vannak azért mélységesen emberi vonásokkal felvértezett otthonok is, mint például ez az aprócska, öreg bútorokkal berendezett skandináv házikó, amiben mintha dédanyánk szelleme járna fel s alá, végletesen kék falak között. Képek innen.

Címkék: skandináv öreg kék bútor dédi házikó dédanya

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr64531422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása