Templomi lomi

 2012.04.28. 08:58

Egyre több kerületben szűnik meg a szokásos tavaszi lomtalanítás intézménye, pedig a vintage stílus rajongói előszeretettel portyáztak az ilyen kirakodóvásárokon használható, kis felújításra váró ódon darabok után kutatva.

Van, akinek sikerül kifognia egy-egy igazi kincset, mint például egy templomi pad, amelybe új életet lehelve csodálatos cipőfelhúzó lecsüccsenő alkalmatosságot kaphatunk. Nem mondom, kicsit bizarr, de jó. A képet itt találtam.

 

Címkék: vintage pad lomtalanítás templomi lomi

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr884471144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wlatcy 2012.04.30. 16:31:10

Kicsit hatásvadász összekötni ezt a képet a lomtalanítással, -köze sincs hozzá. Egyrészt ugye ez távolról sem magyar téma, a származási helyén meg nincs olyan, hogy lomtalanítás.

Ugye az index video adta az ihletet?)) Nálunk az ilyen ha nem is lotto 5-ös, de inkább lotto 4-es kategória.)) Ha esetleg mégis beüt az a négyes nyeremény, akkor sem ilyen interieur-be fog bekerülni, a foto minőségéről nem beszélve. De a forrásmegjelölés magáért beszél)

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2012.04.30. 18:24:34

@wlatcy: Távol álljon tőlem a hatásvadászat lomtalanítás ügyben. Jellemzően úgy történik nálam az inspiráló képekhez való posztírás, hogy a fotón látható témára asszociálok és azt fejtem ki. Ehhez pont a lomtalanítás jött, ami tavasz lévén épp aktuális lenne. Index videót nem láttam.
süti beállítások módosítása