Szabad a belátás

 2012.04.20. 07:52

Ismét végére értünk egy dolgos munkahétnek, pontosan a tizenhatodiknak az idén, és az a jó hírem, hogy napról napra közelebb van az újabb négynapos ünnep. Tudom, hogy hivatalosan holnap is munkanap van, de most komolyan, ne áltassuk már egymást, mindenki tudja, hogy ilyenkor senki sem dolgozik igazán, maximum úgy csinál mintha.

A fentiek tükrében már most el lehet kezdeni a lazsálást, papír ceruza eldob, és kukkantsunk be egy stockholmi lakás ablakán. Nem lesz nehéz, a függönyt ugyanis nem favorizálják a bentlakók. Ez egy érdekes téma, mert egyrészt ugye a szemérem, másrészt meg a lakástextíliákkal való otthonosság-érzet megteremtés lenne a célja az ablak elé aggatott firhangnak, nem beszélve az árnyékolási funkcióról. No de hiába, itt az ablakok csupaszon pőrén álldigálnak, de ha sokáig nézem, tulajdonképpen nem is olyan rossz ez így. Vagy hiányzik valakinek? Eszkimó asszonyt szemmel láthatóan cseppet sem zavarja. Képek innen.

Címkék: lakás ablak függöny nélkül stockholm csupasz

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr44446413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása