Jövőből jövő

 2012.04.11. 07:48

Van, hogy szánt szándékkal mutatok be nem szokványos, nagy valószínűséggel a közönséget erősen megosztó otthonokat. Mai posztom ezt a kategóriát gazdagítja.

Madridban járunk, egy mindössze 60 m2 alapterületű lakásban, melyhez tágas, 50m2-es terasz tartozik. A tervező meglehetősen futurisztikusra vette a figurát, a térérzetet növelő magasfényű fehér felületek, és a girbe gurba falak mentén egy űrbázisra emlékeztető képződmény született. Sokan talán túlságosan sterilnek tartanak egy ilyen környezetet, és ebben nem is igen vitatkoznék, az viszont biztos, hogy a háló és a nappali teraszkapcsolata bámulatosra sikeredetett. Nem élnék benne hosszú távon, de újdonságokra nyitott elmém megörvendeztetésére szívesen kipróbálnám azért.

A képek nézegetéséhez zenei aláfestésként a jó öreg Jövőből jövő lövőt ajánlom szeretettel.

Képek innen.

Címkék: madrid fehér otthon terasz apartman futurisztikus magasfényű jövőből jövő lövő

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr584375380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.11. 09:44:20

Nekem nagyon bejön! A világos padlózat különösen tetszik! :)
süti beállítások módosítása