Vissza a klasszikusokhoz

 2012.04.05. 08:02

Nem mindenki esik hasra a legújabb trendektől, vannak néhányan, akiknek a szíve a klasszikus enteriőrök felé húz. Egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál. Vannak azonban olyanok, akik kínosan ügyelnek arra, hogy megjelenésük a jövő évi divatot tükrözze, ám lelkük mélyén néha vágynak egy kis időutazásra, amikor kipróbálhatják, milyen lett volna egy másik korban élni az épp aktuális trendi környezetben.

Valódi középkori kalandra hívogat egy olasz hotel, a Sextantio Albergo Diffuso, az Abruzzo régióban, ahol egy különleges projekt keretében a mai kor kényelemszerető turistái számára alkottak egyedit a tervezők.

A középkori városkában álló épület számos eredeti berendezési tárgyat őriz, így a fagerendás mennyezet, vagy a kandalló több száz éve áll szolgálatban, ugyanakkor bevezették a padlófűtést, a világítást pedig távirányítóval szabályozhatjuk. A berendezés végtelenül egyszerű, a történelmi hangulat párját ritkító. Képek innen.

Címkék: stílus hotel klasszikus trend középkori abruzzo sextantio albergo diffuso

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr414355792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása