Tabukat döntögetve

 2012.03.23. 07:56

Amikor egy belsőépítész-designer álmodik magának otthont, végre eljön az a pillanat, amikor nem kell kreativitásának megálljt parancsolni az újhullámos megoldásokra kevésbé nyitott megrendelő miatt, hanem szabadon szárnyalhat a saját elképzelései szerint.

Marzia Chierichetti, aki a világhíres Boffi és Cappellini cégek stylistjaként is letett már egyet s mást az asztalra, Kenyában hozta tető alá azt a különleges otthont, ami a legtöbb szépre éhes műkedvelő szívét megdobogtatja. A tulajdonos szakított a megszokás diktálta ósdi szabályokkal, a falak girbegurbák, az ablaknyílások még véletlenül sem szögletesek, az íves formák végtelen hullámzása egy csodás utazásra hív minket ebben a mesebeli enteriőrben. A berendezési tárgyak is javarészt Marzia keze munkáját dicsérik, aki különös figyelmet fordít a fenntartható fejlődésre, ezért újrafelhasznált anyagokból dolgozik és minden általa felhasznált mangó fa helyébe a helyi falvakban tíz új csemetét ültetnek.

További képek a blog Facebook oldalán.

Képek innen.

Címkék: designer otthon kenya különleges tervező újrafelhasznált marzia chierichetti

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr34334441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása