Útlevél a kerti tóhoz

 2012.03.18. 09:37

Igazi ajándék ez a hosszú hétvége ilyen napsütéses tavaszi időben. Nincs is jobb alkalom a kertrendezésre, a terasztakarításra és a virágágyások, balkonládák megtervezésére és némi álmodozásra.

A kerti tó, csobogó, a legtöbb ember fantáziáját hamar beindítja, ám sokan tartanak attól, hogy belevágjanak a vizes projektbe. Azoknak, akik még csak hezitálnak, jó lehet egy átmeneti megoldás, ami kis munkaráfordítással könnyedén kialakítható, és tökéletes ugródeszka lehet egy komolyabb mesterséges tavacska, vagy szökőkút megépítéséhez.

Mindössze egy méretes kaspóra lesz szükség, melyet vízzel feltöltve már kész is a medence a tavirózsáknak. Ennek a mesebeli növénynek egy nagy titka van, mégpedig az, hogy nem szereti a mozgó vizet, ezért egy állóvizes edény kiváló lakhely a számára. Kép innen.

Címkék: kert kaspó tavirózsa csobogó

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr324323315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása