Élet a vadonban

 2012.03.08. 07:52

Tavasztündér meglibbentette ugyan fátylát, de a reggelek azért még igencsak hűvösek, ezért mára egy hegyvidéki kandallós házikót hoztam. A Montana állam (USA) Bigfork városkájában található Stone Creek Camp tökéletes természet-közeli élményt nyújt, hiszen az épület kialakításánál felhasznált alapanyagok a közeli hegyekben is megtalálhatóak.

A rengeteg terméskő és fa felület néhol barlangszerű érzetet kelt, máshol viszont a méretes teraszokról a lábunk elé táruló látvány révén szinte a végtelenig kitágul a tér. Az ötletes tolóajtókkal kedvünk szerint szabályozhatjuk, hogy kizárjuk a vadont, vagy épp beengedjük a szobába. A környező fenyőerdőben tett séta után jó lehet elüldögélni a kandallóban pattogó tűz melegénél egy bögre fűszeres illatú forró csokival.

Képek innen.

Címkék: fa ház természet erdő otthon terasz hegyvidék montana terméskő

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr734295762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása