Boldog hétfőt!

 2012.02.20. 09:16

Valóban, a nap nem süt, és még hétfő is van, egy újabb dolgos munkahétnek nézünk elébe. Ettől függetlenül miért ne lehetne jókedvünk? Ami agyban dől el, arról csakis mi tehetünk. Eldönthetjük, hogy egy „fújdeutálomahétfőt” érzéssel vágunk-e neki a mai napnak, vagy mit sem törődve a konvenciókkal, árral szemben haladunk a jóllét felé.

Tessék ma meglátni a szépet, örülni a jó dolgoknak, még ha aprónak tűnnek is, és sok kicsi sokra megy alapon begyűjtögetni a kellemes élményeket. A reggeli kávé illata, a szabad parkolóhely, egy jó beszélgetés, egy rég nem hallott ismerős hívása, az esti edzés, mind mehetnek a pozitív listára.

Részemről egy csepp szépséggel segítek a hangulatfokozásban, a dél-afrikai Cape Winelands borvidéken található egykori (17-18-ik századból származó) farmból kialakított Babylonstoren hotel képeivel, Facebook rajongóinknak pedig még zenei tuning is jár. Mennyire jó már az étteremben a falon békésen nézelődő marhafej? Képek innen.

Címkék: hotel hétfő dél afrika borvidék boldog farm

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr904143472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása