Maradunk Sao Pauloban, ahol egy apa és fia által közösen lakott apartmanba látogatunk, amelyet a Piratininga Arquitetos Associados építészstúdió alakított át a megrendelők igénye szerint. Külön és mégis együtt, hiszen bizonyos funkciókon osztozkodnak, míg saját intim zónájuk teljesen elkülönül helyileg és stílus tekintetében is.

A közösen használt terek, mint a nappali és a konyha-étkező, meghatározó eleme a kazettás beton mennyezet, mely a régmúlt építészeti tagozatát önti modern formába és egyben a férfias jelleget is megalapozza szigorú vonalvezetésével. A női energiák megjelenítése egészen meglepőre sikeredett, egy gigantikus fotón egy hölgy tűzpiros gumikesztyűben és nagyestélyiben térdel a felmosóvödör előtt. Hogy ez a volt feleség, vagy a jövendőbeli menyecske, arról nem szól fáma. Képek innen.

Címkék: beton lakás otthon sao paulo férfias agglegény mennyezet kazettás

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr203963790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.03. 20:39:05

Elegáns, gyönyörű. Imádom a barnát meg a fehéret együtt. :)

Bartush 2012.02.04. 09:39:36

Alapvetően tetszik, de valahogy mégsem az igazi. Hiányoznak a színek, a barna és a fehér szép együtt, de itt egy idő után már sivárnak hat. Azonkívül 2 zavaró elemet találtam, a konyhában a plafont és a koponyát a fürdőben.
süti beállítások módosítása