Ma már a ruházati láncok körében sem ritka, hogy saját lakberendezési kollekcióval lépnek ki a piacra, bár itthon még ennek kevéssé örülhetünk. Mivel lakberendezésben a spanyolok és a svédek is nagy kedvenceim, körbenéztem náluk, mi jót kínálnak a divatdiktátorok. Ha egy kicsit hajlandóak vagyunk utazni a vásárlás érdekében, akkor elmondhatjuk magunkról, hogy nemcsak magunkat, hanem lakásunkat is a legújabb divat szerint öltöztetjük.


Zara Home üzleteket például a szomszédos Ausztriában, Romániában és Horvátországban is találunk. A svéd H&M azonban ismereteim szerint csak Ausztriában érhető el legközelebb.

Végigpörgettem a mindkét nemzetközi lánc otthonszépítő katalógusát, és találtam is néhány szépséget. Érdekes, hogy a tüzes spanyolok mintha kissé visszafogottabb, elegánsabb színvilágukkal próbálnák lehűteni szenvedélyüket, míg a svédek búskomorság ellen szemvidító színkavalkáddal harcolnak. Kinek melyik jön be inkább?
 

Ha valaki tovább nézelődne, megteheti a Zara Home és a H&M oldalakon.

Akkor lássuk sorban, először jöjjenek a spanyolok:

Aztán dobjuk fel a hangulatot a svédekkel:


 

Címkék: spanyol svéd home lakberendezés katalógus zara üzletlánc h&m ruházati

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr403602107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása