Fényárban úszó bohémtanya

 2011.12.16. 08:29

Vannak, akiket olyan mesteri tehetséggel áldott meg az ég, hogy lakásukat fillérekből, mégis ízlésesen rendezik be. Bámulatos módon szerzik be bútoraikat, és egyedi kiegészítőiket zsibvásárokban, az Ecserin, vagy a lomtalanításokon vadászva. Az ilyen gyűjtögetéseknek nem is lehet nagyon más végeredménye, mint az eklektika, amely a nagyon kuckós, meleg, otthonos terek megteremtésének kézenfekvő stílusa.

Jöhet a merész színhasználat, a lakók ízlésére utaló berendezési tárgyak, melyeket kreatív módon használva, akár teljesen új funkcióval is felruházhatunk. Mai házikónkban például bádogvödrök szolgálnak lámpaburaként, a dohányzóasztal pedig kimustrált kábeldob felújításával készült. Képek innen.

Címkék: stílus lakás otthon lakberendezés lomtalanítás egyedi eklektika ecseri kábeldob bádogvödör

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr473455675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása