Hotel csőlakóknak

 2011.12.08. 07:52

Nem mindennapi építészeti koncepció alapján alakították ki a mexikói Tepoztlán-ban a TuboHotel-t, melynek ötletét az osztrák építész, Andreas Strauss korábbi munkájából, a Dasparkhotel-ből kölcsönözték.

A szálloda 20 szobája újrafelhasznált vasbeton csövekben került kialakításra, melyek szigorúan csak alvás céljára szolgálnak, lévén, hogy méretükből kifolyólag mindössze egy franciaágy fér el bennük. Aki elfogadja, hogy nem egy ötcsillagos wellness hotelbe foglalt szállást, az biztosan élvezni fogja ezt az egyedi élményt. Ti kipróbálnátok?

Címkék: hotel mexikó cső vasbeton újrafelhasznált csőlakó tubohotel dasparkhotel andreas strauss

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr743446214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kolombusz 2011.12.09. 02:02:58

Itthon most állati hideg lenne, de persze a mexikói klímával egész jó lehet.

Rézfánfütyülő fűzangyal 2011.12.09. 12:22:33

Elfogadható, de ha franciaágy van benne, akkor azért egy áttetsző függöny a bejáratra kissé kevés. Pláne, hogy kint van sötét és bent van egy jó erős világítás. Persze, lehet, hogy prűd vagyok!

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.13. 12:29:13

És hol van a hőszigetelés? Ha nem nem kell, akkor miért nem sátor? Hmmm... Ezek az oroszok mindig kitalálnak valamit! :)
süti beállítások módosítása