Nem vagyok híve a drága ajándékoknak. Azt gondolom, a karácsony nem az a nap, amikor a szeretteinkre irányuló egész éves oda nem figyelésünket, hanyagságunkat, bűneinket, gaztetteinket egy jó drága ajándékkal egy csapásra érvényteleníthetjük.

Jobban szeretem az akár kicsit kacska, nem egészen tökéletes, de szívvel-lélekkel és izzadsággal, saját kézzel megalkotott személyre szóló meglepetéseket, amelyek valóban azt mutatják, hogy szeretjük a másikat, nem pedig azt, hogy az utolsó pillanatban még beverekedtük magunkat egy plázába és kihalásztunk valami tömegcikket az árudömpingből.

Talán az egyetlen olyan ajándék, ami nem a kifejezetten olcsó kategóriába tartozik, ám mégis jó lehet, az az élményajándék kategória, melyből nagy kedvencem az utazás. Utazást ajándékozni jó, nem utolsósorban azért, mert ilyenkor egyben magunkat is megajándékozhatjuk, ha szeretteinkkel együtt fizetjük be magunkat egy útra. A közös élmény örök emlék marad, amit senki sem vehet el tőlünk. Kevés jobb van annál, mint a télből a nyárba kiruccanni, és feltöltődni bársonyos napenergiával az előttünk álló szürke hónapok depresszióját megelőzve. Kép innen.

Címkék: személyes utazás karácsony ajándék ötlet személyre szóló élményajándék

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr773414942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antal István 2012.03.13. 11:59:09

Mi a családdal ajándékba kaptunk utat Karácsonyra...a hotel az online foglalásnál még egy nyomtatott kupont is küldött anyumnak, melyet ő becsomagolhatott a fa alá...és bár anyum árat nem mondott, de azt állította, hogy nem került sokba...

Azóta figyelem a honlapját a helynek.
Utazási ajánlatok vannak bőven az oldalon, a last minute utak a legolcsóbbak...

Személy szerint sosem bíztam az ilyen kuponos dolgokban..

Bevallom, hogy én sosem vásároltam volna kupont, inkább keresgélek szállodát, elmegyek valamilyen akcióra.

És először csak tologattuk az asztalon ide-oda a kupont. Aztán nézegettem a honlapot, feliratkoztam a hírlevelükre is (pedig ez se szokásom) és találtunk egy nagyon jó programcsomagot:
túravezetés, ingyen múzeumbelépő, gyerekeknek animáció stb., úgyhogy elmentünk, és nagyon jól éreztük magunkat!
(www.medves.hu/belfoldi-utazasi-ajanlatok)

Azóta mindig kuponozunk!
süti beállítások módosítása