Egy hét múlva advent első vasárnapja, ideje kitalálni, megalkotni illetve beszerezni az adventi koszorút, asztaldíszt. Azért addig is, míg az ünnepi készülődésbe teljesen belefolyunk, a vasárnapi asztal díszítéséről ne feledkezzünk meg.

Tudom, így november vége felé már egyre kevesebb virágot találunk a kertben, de jó hír, hogy nálam már lassan nyiladozik a karácsonyi kaktusz az ablakban. Amíg teljesen virágba nem borul, körülnéztem, miből lehetne még asztaldíszt varázsolni. Szerencsére a konyhakerti fűszerek még teljes pompájukban virítanak. Miért is ne dobnánk fel a terítéket pár szál rozmaringból, zsályából, vagy kakukkfűből kötött kis csokorral. Nemcsak szép, de az illata is mámorító, az étvágyat is meghozza. A képet itt találtam.

Címkék: vasárnap advent zsálya fűszernövény kakukkfű rozmaring dekoráció 2011 asztaldísz teríték első vasárnap

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr883397556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása