Bögre cipzárral

 2011.11.12. 08:53

Sokak fejében, ha valójában fogalmuk sincsen, hogy mit adjanak ajándékba ismerősük közelgő születésnapja, vagy egyéb nevezetes ünnep alkalmából, a bögre, mint rém unalmas és semmitmondó ötlet hamar felmerül, mint frappáns megoldás.

Az ismerősüket legkevésbé ismerők ilyenkor a horoszkópos verziót választják, esetleg egy hihetetlenül vicces mondással, aranyköpéssel feliratozott kerámiacsodát vásárolnak. Ha azonban arra vágyunk, hogy ajándékunk ne kerüljön be a szekrény mélyére az évek során összegyűjtött számtalan fantáziátlan darab közé, válasszunk valami szokatlant, meghökkentőt, mint például ez a praktikus cipzáros design termék, a Lee Weilang által megálmodott Zipper Cups. A bögrébe lógatott tea filter zsinórja a cipzár-szerű nyílásba helyezve érdekes látványt nyújt.

Címkék: kreatív design bögre ajándék cipzár

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr593360694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása