Csodás csirkeháló csillár

 2011.10.10. 07:17

Néha tényleg csak a kézügyességünkön és a kreativitásunkon múlik, hogy egyedi módon rendezzük be otthonunkat, ráadásul filléres költségvetéssel. Nagyanyáink, dédanyáink, akik egy vagy két világháborút is megéltek, bizony egy életre kitörölhetetlenül megtanulták a gyűjtögetés törvényét. Ami még szemmel láthatóan jó lehet valamire, azt félretették a padláson, a pincében az erre a célra fenntartott kincseskamrában.

Érdemes hát felmenőink rejtett zugaiban körülnézni, mielőtt barkácsolásra adjuk a fejünket, hátha ráakadunk a tökéletes kincsre. Kerti partik, teraszok, balkonok díszítésére, az esti hangulat megalapozására jól jöhet például egy csodás csirkeháló csillár. Nemcsak azért, mert az elnevezése bámulatos módon alliterál, és ezzel rögtön belopja magát a szívünkbe, hanem azért is, mert elkészítése egyszerű, és jelenlétével különleges atmoszférát teremt.

Némi csirkeháló, fém drótok, huzalok, egy régi lampion, melynek felfüggesztését újrahasznosíthatjuk, pár mécses, faágak, tisztítóból származó dróthuzal ruhafogas, üveggyöngyök, vagy régi bizsu fülönfüggők, moha, és egy kis madárka figura alkotja a beszerzendő alapanyagok listáját. Ugye, hogy nem bonyolult? Ötlet és képek innen.

Címkék: csináld magad diy barkácsolás csodás csillár csirkeháló

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr483289295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása