Coppola argentin búvóhelye

 2011.08.06. 08:43

Buenos Aires nyüzsgő negyedében, a jobbnál-jobb éttermek és ruházati- valamint design üzletek forgatagától pár lépésre, a Palermo Sohoban igazi nyugalom szigeteként terül el a Jardin Escondido, Francis Ford Coppola egyik szállodája, mely három szinten burjánzó belső kertjeivel paradicsomi állapotokat tükröz.

 

Képnézegetéshez zenei aláfestésnek pedig egy kis autentikus csemege. Volumét rája!:

 

A hotel tulajdonképpen egy méretes családi ház, mely jó kiindulópont lehet a város felfedezéséhez egy baráti társaság számára is. Négy fő hálószoba és két vendéghálószoba mellett még egy különálló nappali és kilenc fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére, akik a nap 24 órájában a helyszínen szolgálatot teljesítő angolul is kommunikáló szobalány szorgos tevékenységének köszönhetően élvezhetik a kikapcsolódást.

Tüzes, vibráló színvilág, a természetes anyagok könnyed eleganciája, hívogató kert buja, esőerdő hangulatú növényzettel. Nehéz ellenállni a csábításnak. A tulajdonos, Francis Ford Coppola is rendszeresen látogatja a házat, mikor is a helyi borok által ihletet nyerve írásra adja a fejét. Elviselném én is.

 

Címkék: hotel ház coppola kert argentin buenos aires francis ford coppola

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr583127983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása