Franciázzunk sikkesen

 2011.08.04. 10:55

Csak azért is nyár! Nem vagyok hajlandó elfogadni ezt a borongós, néha télies, néha viszont füllesztő időjárást, amihez normálisan felöltözni egyenesen művészet. Nyár híján arra kényszerülök, hogy legalább képekben elhozzam a blog olvasóinak az önfeledt vakáció hangulatát.

A legutóbbi olasz farmházak osztatlan sikere után maradjunk ismét Európán belül, és tegyünk egy körutat a laza eleganciájukról és megigéző stílusukról híres franciáknál. Hogy mi a titkuk, nem tudom, de van valami a francia enteriőrökben, és a kertekben is, ami megmagyarázhatatlanul rabul ejti szívünket.

A buja mediterrán növényzet, az évszázadok alatt mind tökéletesebbé érő kőburkolatok, a friss, üde színhasználat, az antik bútorok kecses vonalai, amint tökéletes ellenpontot alkotnak a legújabb design irányzatok darabjai mellett. A pink és türkiz komódok szinte kiabálnak, és mégis annyira jók. A gasztronómiájukban is merész kreativitásukról híres franciáknak talán a vérükben van a kifinomult stílusérzékük, talán csak mi magyarázzuk bele, hogy ennyire jók benne. Ez a néhány fotó inkább az első lehetőségről tanúskodik. Sikkeset könnyedén. Elfogadnátok?

 

Címkék: stílus francia pink kert bútor lakberendezés mediterrán türkiz elegancia enteriőr sikk könnyed

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr393124821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása