Mediterrán vidéki romantika

 2011.07.29. 08:17

Mostanában úgy repül az idő, hogy magam is beleszédülök. Épp egy hete posztoltam a péntek-imádásról, és lám, ismét a hét kedvenc napjához értünk, köszöntsük hát a várva várt hétvégét egy újabb csodakulipintyóval.

Ódon, dél-olasz vidéki házak felújításával született szemet gyönyörködtető magán rezidenciák és butik hotelek falai közé kalauzolja olvasóit az amazon.com-on most akciósan 38,5 USD-ért kínált albuma, mely Masseria: The Italian Farmhouses of Puglia címet viseli, és melynek bemutató képeire itt találtam rá.

Mindig is vonzott a rusztikus vidéki stílusok egyszerűségében rejlő megkapó szépség, a visszafogott díszítőelemek, a meszelt fal tisztasága és a természetes anyaghasználat. Eddig még kimaradt életemből a sokak által magasztalt dél-olasz túra, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy le kell ereszkedjek előbb-utóbb a csizma sarkáig, ha ilyen jó kis búvóhelyek várnak arrafelé.

Címkék: stílus olasz ház mediterrán vidéki rusztikus farmhouse dél olasz

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr963108757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása