Helló péntek, szia péntek, szeretünk péntek! Szeretünk, hiszen nyakunkon a hétvége, amit ma délután (közszférában dolgozók), illetve ma este (versenyszférai alkalmazottak) ismét megkezdünk. A borongós időjárás kellemetlenségeinek felejtésére egy nem szokványos „otthont” tartogatok mára, a Született feleségek sztárjának, Marcia Crossnak a forgatások alatt használt lakókocsiját, amely nem mellőzi a nagyvilági stílust és eleganciát.

A los angelesi lakberendező, David Brian Sanders által csokoládébarna és türkizkék színkombinációban megálmodott csupa csillogás és pihe-puha bársony enteriőr igazi hollywood-i csemege, amelynek képeit nézegetve átértékeljük a lakókocsi fogalmát.

Hol vannak már a nyolcvanas évekbeli nyaralások, amikor a zamárdi kempingben az NDK lakókocsi 2 négyzetméteres alapterületén osztozott a négytagú család, és a háziállatok. A legjobban az járt, akinek a kempingágyon már csak a kocsihoz kifeszített sátor előtető alatt jutott hely, az legalább tudott éjszaka forgolódni kényelmesen.

És bár akkoriban én is élveztem a nomád körülmények közötti sátorozás vadregényes báját, mai fejjel, azt hiszem, már sokkal inkább hajlanék a Marcia Cross-féle full-extrás verzióra. Egy ilyennel szívesen bejárnám Európát.

Címkék: stílus sztár luxus született feleségek csillogás elegancia marcia cross lakókocsi lakberendező

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr803088287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.07.22. 14:26:11

simán lecserélném erre a családi házunkat, csak más bútorokkal :)
süti beállítások módosítása