Csajos konyha

 2011.07.18. 16:18

Ha belépünk egy idegen lakásba, az esetek többségében azért jó eséllyel meg tudjuk saccolni a tulajdonos nemét, illetve, ha családról van szó, akkor annak a családtagnak a nemét, aki erőteljesebben érvényesítette akaratát a lakberendezés során.

Vannak tipikusan férfias, és papírformaszerűen nőies otthonok. A minimál stílus elterjedése azért kissé megnehezíti a dolgunkat, hiszen az utóbbi időben a nők is hagyták magukat elsodorni a trendhullámmal és beleszerettek a letisztult, kissé maszkulin vonalvezetésbe, visszafogottabb színvilágba.

Az Argentínában élő Carolina viszont nem titkolja az ereiben csörgedező tüzes déli vért, konyhája igazán csajosra sikeredett, és nem azért, mert minden babarózsaszín. A berendezés alapját képező falak és bútorzat fehér és nyers fa színeivel első hallásra unalmasnak tűnhet, ám a nyitott polcok révén elővillanó tányérok edények, és a sok apró színes kiegészítő, valamint a lakástextilek friss színvilága hihetetlen élettel telítik meg a helyiséget.

Két jó ötlet, melyet mi magunk is könnyen megvalósíthatunk: a tűzhely felett a falra erősített mágnestábla, mely fűszertartó edények tárolására, vagy bevásárló cédulák rögzítésére is szolgálhat, valamint a táblafestékkel feketére festett falszakasz, melyen kreativitásunk kiélésre nyílik lehetőségünk, de akár a vasárnapi ebéd menüsorát is felkanyaríthatjuk rá.

Címkék: stílus konyha otthon lakberendezés csajos nőies férfias mágnestábla

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr153077356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása