A pálmafás nappalinak vége

 2011.07.11. 14:54

Egy bizonyos kor felett mindenkinek megvan az emlékkép, amikor a panelban Kovács apuka a sötétbarna, virágmintás fotelba süppedve, a mögötte zakatoló ventilátor frissítő áramlatát pajkosan atlétatrikója alá irányítva, kezében egy üveg Kőbányai világossal épp a meccset nézi mélán. Háttérben a nappali falát díszítő gigantikus méretű poszteren kecsesen kacskaringózó pálmafák, puha, fehér homok, végtelen türkizkék tenger és barátságos bárányfelhők szolgáltatják a karibi érzés hamisítatlan alaphangulatát. Néhány évtizeddel ezelőtt a faliposzter valóban ennyit tudott.

Ma azonban csak a képzeletünk szab határt lehetőségeinknek, és attól sem kell aggódni, hogy nem standard méretű falszakaszunkról a kép bizonyos részei sajnálatos módon lemaradnak. Az általunk (milliónyi témakör és stílus közül) kiválasztott fotóból tetszőleges méretben készítenek fotó tapétát, mellyel otthonunkba egyedi látványosságot csempészhetünk nemcsak a falakra, de akár a bútorok felületére is. Az Eazywallz weboldalán kalandozva például számos, a mai kor ízlésének megfelelő, magával ragadó kép közül válogathatunk.

 

Címkék: fotó lakberendezés tapéta falikép faliposzter

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr853057617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása