Jó bőrök a lapotopodra

 2011.06.14. 08:39

Lehet szidni a fogyasztói társadalmat, hiszen valóban számos értelmetlen kiadásra csábít, azt viszont el kell ismerni, hogy saját egyéniségünk kiteljesítésében és örömteli megélésében mindig bizton számíthatunk rá. A lakberendezésben is meglátszik ez a tendencia, hiszen, míg a 70-es 80-as években véletlenszerűen kiválasztva két lakást a havanna lakótelep betontömbjéből, nagy esély volt rá, hogy a berendezési tárgyak többsége komoly egyezőséget mutatott, addig ma azért egészen más a helyzet. Harmincon túl mindenkinek ismerősen cseng a szituáció, hogy a szomszéd is ugyanabból a piros pöttyös bögréből issza reggelente a kakaót, mint mi.

Ma viszont az irgalmatlan mennyiségű termékdömpingnek köszönhetően sokkal nagyobb lehetőségünk van saját ízlésvilágunkra formálni életterünket, és egyedi hangulatúvá varázsolni otthonunkat. Aki igazán ad a részletekre, az a legapróbb részletekig igyekszik becsempészni életébe az épp aktuális, számára szimpatikus trendet.

Talán meglepő, de laptopunk is lehet a lakás éke, ha megfelelő bőrbe öltöztetjük. A neten böngészve akadtam rá egy oldalra, melyen potom harminc dollárért végtelen sokféle szemet gyönyörködtető laptop skin közül válogathatunk. Mennyivel jobban néz ki tőle a dohányzóasztal, vagy a bárpult!

Címkék: bőr stílus notebook laptop skin lakberendezés dísz ízlés egyéni

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr92951147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EASY 2011.06.14. 14:47:26

pont agyaltunk ilyesmin nemrég, egy rendezvénnyel kapcsolatban... :)
mi ingyenes verziókat kerestünk

olyasmit ami segít méretezni a rajzfelületet, amibe aztán bármilyen kép beilleszthető... ehhez már csak egy nyomtató kell, és megfelelő hordozós papír...

vörösbor(de)minőségi 2011.06.14. 17:59:39

@EASY: jutottatok valamire?érdekelne engem is 30dollár helyett bármi ami okos ügyes:))

EASY 2011.06.14. 19:15:03

@vörösbor: a kreatív elkészítése viszonylag egyszerű. a laptop megfelelő méretei könnyedén leszedhetők a netről is, de akár le is lehet mérni őket. aztán szinte bármilyen program jó hozzá, ahol a papírméret állítható. akár még a power point is! a kiválasztott képet beillesztjük, méretezzük (ha kell) Mondanom se kell, hogy bármilyen képet meg lehet szerezni a neten. HA az sem elég amit a google kidob, akkor ott az SXC vagy a getty, ahol minimális összegért lehet profi képeket leszedni...

az elkészült kreatívok nagyobb darabszámnál, digitális nyomdánál készülnek, kisebb darabszámnál pedig vásárolnunk kell hordozós papírt a nyomtatónkhoz. Itt az egyéni nyomtató paraméterei fontosak, hiszen nem minden papír jó minden nyomtatóhoz.
ennyi :)

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.06.14. 22:55:08

London Underground minta Rulez ;)

butler 2011.06.16. 12:45:41

iszonyú egyszerűen, önállóan is experten kivitelezhető!
süti beállítások módosítása