Azt tudtam, hogy az USA-ban számos települést európai városok után kereszteltek el, nyilván a bevándorlók hazájuk iránti tiszteletének kifejezése kapcsán, illetőleg a kreativitás totális hiányából fakadóan. Ennek megfelelően találhatunk Paris névre hallgató porfészkeket Kentucky, Tennessee, Illinois, Ohio és Montana államokban, de ha a Roma, London, vagy Wien városokat írjuk be a googlemaps keresőjébe, szintén meglepő eredményekre juthatunk.

Azt gondoltam, hogy odalent délen talán több sütnivalójuk van ausztrál barátainknak, de mint kiderült, névadás terén ők sem remekelnek a világversenyeken. Isle of Capri (Capri szigete) ugyanis nemcsak Olaszországban, hanem a kenguruk földjén is látogatható.

Itt rittyentett egy építész és népes famíliája számára egy kellemes, kétszintes folyóparti rezidenciát a Bayden Goddard Design Architects (BGD Architects). A folyóra asszociálva a ház mellett egy 25 méter hosszú, feszített tükrű medence hívogatja mártózásra a családot, illetve biztosít edzési lehetőséget a helybéli úszóversenyzők számára.

A háló és a gyerekszobák kialakításakor a lakberendező talán már kissé elfáradt, és kifogyott az ötletekből, de összességében a natúr fa természetes melegségével oldott ridegecske minimál egészen baráti hangulatúra sikeredett.

 

További képek az Artinterior Blog Facebook oldalán. Csatlakozz hozzánk, és otthonodba hozzuk a világ legszebb otthonait.

Címkék: ausztrál ház minimál építészet medence lakberendező álomház capri sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr782951081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása