Halászlámpa

 2011.05.23. 13:55

Vizes jegy szülötteként mindig is vonzottak a tengerek, óceánok és a csodás színpompás világ, amely a hullámok alatt rejtezik. Ennek ellenére, vagy éppen ezért a horgászat, mint sportág nem nyerte el a tetszésemet.

Egész életemben mindössze egyszer, egy balatoni nyaralás alkalmával még apró gyermekkoromban lógattam be a pecabotot a tóba, majd mikor hosszú várakozást követően egy kisebb halacska a horgomra akadt, úgy döntöttem, inkább visszadobom a vízbe, hadd éljen tovább. Horgászkarrierem tehát elég hamar derékba tört, a munkát inkább szakértőkre bízom és amikor csak tehetem, külföldi utazásim során halpiacokon szívom magamba a friss fogás tengerízű élményét.

A svéd TAF tervezői hazájuk design márkája, a Zero részére kreáltak egy nem mindennapi világítótestet, a Fisherman-t, melynek inspirációját a vízre hajdanán kivetett, a felszínen üveggömbök révén lebegő halászhálók adták.

A polipropilén burákat tartó színes hálók egy, a Svédország nyugati partjainál működő apró családi kisvállalkozás manufakturális üzemében kézzel készülnek a legegyszerűbb szerszámok segítségével. Tökéletes választás a tóparti hétvégi nyaralóba, horgászkunyhóba.

Címkék: horgász design svéd lámpa lakberendezés tengerpart nyaraló halász kunyhó halászháló világítótest

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr212926021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása