Egy darabka Izland

 2011.04.27. 07:56

Miért van az, hogy a legtöbben gyerekkorunkban gyűjtögettük a szép köveket? Sokaknak talán ma is ott díszeleg a polcán egy formás kavics, amihez vidám nyári élmények kötődnek akár a Duna partjáról, akár egy távoli ország tengerpartjáról, vagy egy poros út mellől.

Vajon csak a mai rohanó városi világunkban ragaszkodunk a végtelen nyugalmat sugárzó, évezredek alatt egy folyó medrében simára csiszolódott darabokhoz, vagy egy ősi mintát követünk a tenger partján guggolva és válogatva?

Egy izlandi tervezőnő, Helga I. Sigurbjarnadottir, Földanya előtt tisztelegve a hazájában található természetes kövek felhasználásával alkotta meg egyedi bútor fogantyúit, melyeket kedvenc skandináv design boltom, a  Normann Copenhagen forgalmaz, páronként szerény 34 eurós vételáron. Aki túl borsosnak találja ezt az összeget, akár maga is megpróbálkozhat kőgyűjteményét a konyhaszekrény ékévé tenni.

Címkék: design skandináv természetes bútor fogantyú normann copenhagen

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr292858500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suzildi (törölt) 2011.04.28. 06:41:59

Van egy-két tenger mellől hozott kövem. Időnként előveszem és nézegetem, mert különleges az ilyesmi számomra. Van 20 évvel ezelőtti különféle formájú, színű köveim is.
Érdekes megoldás a bútor fogantyú... :)
süti beállítások módosítása