Igazi strand hangulatot varázsolt a fagyos márciusi télbe a Tatu parasols a Lakástrend kiállításon. Napernyők, napvitorlák, kültéri bútorok, nyugágyak adják a cég kínálatát, mely a hazai piacon a tartós, megbízható minőséget keresők árnyékolási elképzelésit igyekszik valóra váltani.

Ahogy a nap mind hosszabb időre bújik elő a felhők közül, és a kerti munkálatok is kezdetüket veszik, a terasz csinosítása iráni olthatatlan vágyunk ismét eluralkodik rajtunk. A számos formai változatban, és méretben kapható napernyők mellett az egyedi árnyékolási igények kreatív megvalósítására a szakemberek a napvitorla használatát ajánlják, hiszen itt az árnyékolandó területhez tökéletesen illeszkedő megoldást elképzeléseinknek megfelelően alakítják ki.

Egy újabb példa arra, hogy a lakberendezés túlmutathat a falakon, és kültérben is helye van az aktuális trendet követő berendezési tárgyaknak, melyek otthonunkat még hangulatosabbá tehetik.

Nem akarsz lemaradni a hazai és nemzetközi lakberendezési trendek híreiről? Csatlakozz olvasótáborunkhoz a Facebookon!

Címkék: trend bútor lakberendezés kültéri napernyő árnyékolás lakástrend napvitorla tatu parasols egyedi igény

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr442718253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása